El passat 1 d’Octubre, Dia Internacional del Cafè, Iberital va fer pública l’obertura de la seva nova fàbrica a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) mitjançant un esdeveniment que es va portar a terme a les seves noves instal·lacions.

Els més de 300 assistents procedents de diversos països van poder participar en una sèrie d’activitats com el taller de metodologies alternatives d’extracció de cafè per part de The Right Side, l’exposició de la col·lecció privada de màquines antigues de la companyia, el timelapse de la construcció de la fàbrica o el tancament de l’esdeveniment amb el concert de la Joana Serrat envoltat de foodtrucks de tapes gourmet, tacos i gelats artesans.

Un esdeveniment que va comptar amb la col·laboració de Moritz qui va contribuir amb les seves tres varietats de cervesa i d’Enric Company, conegut monologuista i presentador a TVE, La Sexta i Telecinco, que va amenitzar la vetllada i va guiar als seus assistents.

Important ressaltar també el breu però emotiu discurs de José Ruiz, director comercial d’Iberital, qui va parlar de la passió pel cafè, la il·lusió dels futurs reptes i l’optimisme que es “respira dins d’aquestes quatre parets per l’energia que es genera en començar una cosa nova”.

Els invitats van poder passejar amb llibertat per les oficines, passadissos i tallers de la fàbrica, una superfície de 7.000m² emplaçats estratègicament en termes de logística i comunicació, un edifici redissenyat per ser eficient i sostenible, que compta amb noves sales com l’aula de formació, el showroom amb màquines expresso en exposició o el laboratori d’R+D.

Una fita important per la indústria nacional, per al sector de les màquines expresso de cafè i especialment per Iberital.

Sobre Iberital

Iberital és una empresa amb 40 anys d’història que va començar com una petita empresa de recanvis per a totes les màquines expresso del mercat. D’aquesta manera, peça a peça, entenent tant els problemes de les màquines com les necessitats de qui les utilitza, han obtingut l’experiència per convertir-se en l’eina perfecta del barista, no tan sols oferint recanvis sinó màquines expresso pròpies que competeixen a escala mundial.

Totes les màquines estan conceptualitzades, dissenyades i fabricades a mà a Barcelona. Pensades per a les mans del barista, les expresso d’Iberital exporten la creativitat i l’esperit del Mediterrani a més de 60 països, així com la seva filosofia de vendre bones màquines a bons preus.

font original: wwww.iberital.com